Bog & idéSøren Meisner

Bøger skrevet af Søren Meisner

Læs mere om Søren Meisner
2 produkter
2 produkter
Sår
SårLis Balleby
489,95 DKK
Hæftet
(0)
Sår
Sår
BOEGERTILSTAERKPRIS
SårLis Balleby
440,96 DKK
Hæftet
(0)
Sår

Mere om Søren Meisner

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger fra Søren Meisner. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Meisner.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sår" udgivet af Gyldendal - "Sår" udgivet af - - "Håndbog i palliativ medicin" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Sår" udgivet af Gyldendal - "Håndbog i palliativ medicin" udgivet af Munksgaard

Mere om Søren Meisners bøger

Søren Meisner har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Meisners bøger kommer i udvalgte formater. Meisners bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sår" af Søren Meisner

"Sår" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Sår" af Søren Meisner

"Sår" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er -, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Meisner