Bog & idéSøren Munthe

Bøger skrevet af Søren Munthe

Læs mere om Søren Munthe
1 produkter
1 produkter
Isis Kemi C
BOEGERTILSTAERKPRIS
Isis Kemi CSøren Munthe
513,95 DKK
Hæftet
(0)
Isis Kemi C

Mere om Søren Munthe

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Søren Munthe. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Munthe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Isis Kemi C" udgivet af Systime - "Isis Kemi C" udgivet af Systime

Bøger skrevet af Søren Munthe

Du kan købe to bøger af Søren Munthe her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Søren Munthe kommer i flere forskellige formater. Munthes bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Systime.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Isis Kemi C" af Søren Munthe

Hos Bog & idé er "Isis Kemi C" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Isis Kemi C" af Søren Munthe

Det er muligt at købe Søren Munthes "Isis Kemi C" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Munthe