Bog & idéSøren Nørregård Frederiksen

Bøger skrevet af Søren Nørregård Frederiksen

Læs mere om Søren Nørregård Frederiksen
1 produkter
1 produkter
Kontakt 3
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kontakt 3Søren Nørregård Frederiksen
331,46 DKK
Hæftet
(0)
Kontakt 3

Mere om Søren Nørregård Frederiksen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udbud af bøger fra Søren Nørregård Frederiksen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Frederiksens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kontakt 3" udgivet af Gyldendal - "På banen" udgivet af Gyldendal - "På banen" udgivet af Gyldendal - "På banen" udgivet af Gyldendal - "På banen" udgivet af Gyldendal - "På banen" udgivet af Gyldendal - "På banen" udgivet af Gyldendal - "På banen" udgivet af Gyldendal - "På banen" udgivet af Gyldendal - "På banen" udgivet af Gyldendal - "Kontakt 2 i-bog" udgivet af Gyldendal - "På banen" i serien "På banen" udgivet af Gyldendal - "På banen" i serien "På banen" udgivet af Gyldendal - "Samtaledansk 2" i serien "Samtaledansk" udgivet af Gyldendal - "Samtaledansk 1" i serien "Samtaledansk" udgivet af Gyldendal - "På banen" i serien "På banen" udgivet af Gyldendal - "På banen" i serien "På banen" udgivet af Gyldendal - "På banen" i serien "På banen" udgivet af Gyldendal - "På banen" i serien "På banen" udgivet af Gyldendal - "På banen" i serien "På banen" udgivet af Gyldendal - "På banen" i serien "På banen" udgivet af Gyldendal - "På banen" i serien "På banen" udgivet af Gyldendal - "På banen" i serien "På banen" udgivet af Gyldendal - "På banen" i serien "På banen" udgivet af Gyldendal - "På banen" i serien "På banen" udgivet af Gyldendal - "På banen" i serien "På banen" udgivet af Gyldendal

Mere om Søren Nørregård Frederiksens bøger

Der er 26 tilgængelige udgivelser af Søren Nørregård Frederiksen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Frederiksens bøger fås i flere forskellige formater. Frederiksen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Søren Nørregård Frederiksens "Kontakt 3"

Det er muligt at købe Søren Nørregård Frederiksens "Kontakt 3" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"På banen" af Søren Nørregård Frederiksen

Det er muligt at købe Søren Nørregård Frederiksens "På banen" som video. Dette er en også en skøn bog fra Frederiksen, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Nørregård Frederiksen