Bog & idéSøren S.E. Bengtsen

Bøger skrevet af Søren S.E. Bengtsen

Læs mere om Søren S.E. Bengtsen
2 produkter
2 produkter
Lægers dannelse
Lægers dannelseSøren S.E. Bengtsen
125,00 DKK
e-bog
Lægers dannelse
Doctoral Supervision
Doctoral SupervisionSøren S.E. Bengtsen
199,95 DKK
Hæftet
Doctoral Supervision

Mere om Søren S.E. Bengtsen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Søren S.E. Bengtsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Bengtsens bøger.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Søren S.E. Bengtsens bøger tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Formålsdrevet uddannelse og undervisning" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo Forlag - "Review of the handbook literature on doctoral supervision" udgivet af Centre for Teaching Development and Digital Media, Aarhus University - "Lægers dannelse" udgivet af Philosophia - "Doctoral supervision" udgivet af Aarhus University Press - "Doctoral supervision" udgivet af Aarhus University Press

Mere om Søren S.E. Bengtsens bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Søren S.E. Bengtsen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bengtsens bøger kommer i samtlige formater. Bengtsens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Formålsdrevet uddannelse og undervisning" af Søren S.E. Bengtsen

Hos Bog & idé er "Formålsdrevet uddannelse og undervisning" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i serien "Undervisning og læring". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo Forlag.

Søren S.E. Bengtsen "Review of the handbook literature on doctoral supervision"

Hos Bog & idé er "Review of the handbook literature on doctoral supervision" tilgængelig som pdf. Endnu en af Søren S.E. Bengtsen skønne bøger, som er værd at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Centre for Teaching Development and Digital Media, Aarhus University.
Detaljer
Fulde navn:
Søren S.E. Bengtsen