Bog & idéSøren Serritzlew

Bøger skrevet af Søren Serritzlew

4 produkter
4 produkter
Økonomiske incitamenter i den offentlige sektor
Økonomiske incitamenter i den offentlige sektorSøren Serritzlew
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Økonomiske incitamenter i den offentlige sektor
Offentlig forvaltning
Offentlig forvaltningSøren Serritzlew
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Offentlig forvaltning
Aaron Wildavsky
Aaron WildavskyPeter Bjerre Mortensen
90,00 DKK
PDF
(0)
Aaron Wildavsky
Budgetlægning og offentlige udgifter
Budgetlægning og offentlige udgifterTorben Skovgaard Andersen
239,96 DKK
Hæftet
(1)
Budgetlægning og offentlige udgifter

Mere om Søren Serritzlew

Der er en del bøger skrevet af Søren Serritzlew online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Serritzlews seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunalreformens konsekvenser" udgivet af Akademisk - "Offentlig forvaltning" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Budgetlægning og offentlige udgifter " i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Perspektiver på politik" udgivet af HansReitzels - "Økonomiske incitamenter i den offentlige sektor" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Budgetlægning og offentlige udgifter" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Kommunalreformens konsekvenser" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Budgetlægning og offentlige udgifter" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Offentlig forvaltning" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Aaron Wildavsky" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Økonomiske incitamenter i den offentlige sektor" i serien "Statskundskab" udgivet af HansReitzels - "Budgetlægning og offentlige udgifter" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Kommunale patologier" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Søren Serritzlew

Du kan bestille 13 bøger af Søren Serritzlew her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Søren Serritzlew kan købes i flere forskellige formater. Serritzlew har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Søren Serritzlews "Kommunalreformens konsekvenser"

Det er muligt at købe Søren Serritzlews "Kommunalreformens konsekvenser" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk.

Søren Serritzlew "Offentlig forvaltning"

Hos Bog & idé er "Offentlig forvaltning" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Serritzlews serie "Statskundskab". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Serritzlew