Bog & idéSøren Willert (red.)

Bøger skrevet af Søren Willert (red.)

2 produkter
2 produkter
Systemisk ledelse  -  teori og praksis
Systemisk ledelse - teori og praksisThorkil Molly-Søholm
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Systemisk ledelse - teori og praksis
Action Learning Consulting
Action Learning ConsultingJan Rosenmeier
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Action Learning Consulting

Mere om Søren Willert (red.)

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Søren Willert (red.). Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Systemisk ledelse - teori og praksis" udgivet af Samfundslitteratur - "Action Learning Consulting" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Bøger skrevet af Søren Willert (red.)

Søren Willert (red.) har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun bestille -s bøger som hæftet. -s bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Systemisk ledelse - teori og praksis" af Søren Willert (red.)

"Systemisk ledelse - teori og praksis" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Søren Willert (red.) "Action Learning Consulting"

Det er muligt at købe Søren Willert (red.)s "Action Learning Consulting" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af -s serie "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Willert (red.)