Bog & idéSøren Witzel Clausen

Bøger skrevet af Søren Witzel Clausen

Læs mere om Søren Witzel Clausen
1 produkter
1 produkter
Håbets og handlingens pædagogik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håbets og handlingens pædagogikBenjamin Laier
269,96 DKK
Hæftet
(1)
Håbets og handlingens pædagogik

Mere om Søren Witzel Clausen

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Søren Witzel Clausen tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Clausens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Håbets og handlingens pædagogik" udgivet af Gyldendal - "Evaluering og test i geografi" udgivet af Dafolo

Søren Witzel Clausens bøger

Du kan købe to bøger af Søren Witzel Clausen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Clausens bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Clausen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Håbets og handlingens pædagogik" af Søren Witzel Clausen

"Håbets og handlingens pædagogik" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Søren Witzel Clausen "Evaluering og test i geografi"

Hos Bog & idé er "Evaluering og test i geografi" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Witzel Clausen