Bog & idéSørine Steenholdt

Bøger skrevet af Sørine Steenholdt

Læs mere om Sørine Steenholdt
5 produkter
5 produkter
Qooqa
QooqaOle Brandt
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Qooqa
Zombiet  Nunaat
Zombiet NunaatSørine Steenholdt
169,00 DKK
e-bog
(0)
Zombiet Nunaat
Zombieland
STREAM
ZombielandSørine Steenholdt
69,95 DKK
Lydbog
(7)
Zombieland
Zombieland
BOEGERTILSTAERKPRIS
ZombielandSørine Steenholdt
212,46 DKK
Indbundet
(7)
Zombieland
Zombieland
ZombielandSørine Steenholdt
169,00 DKK
e-bog
(7)
Zombieland

Mere om Sørine Steenholdt

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Sørine Steenholdt. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Steenholdt.
Bøgerne fra Sørine Steenholdt kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Zombieland" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Zombiet Nunaat" udgivet af Milik - "Zombieland" udgivet af Milik - "Zombieland" udgivet af Milik - "Zombiet Nunaat" udgivet af Milik - "Nukissat" udgivet af Milik - "Ung i Grønland - ung i Verden" udgivet af milik

Bøger skrevet af Sørine Steenholdt

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Sørine Steenholdt hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Sørine Steenholdt kan købes i flere formater. Steenholdts bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Zombieland" af Sørine Steenholdt

Det er muligt at købe Sørine Steenholdts "Zombieland" som lydbog. Du kan desuden altid have "Zombieland" af Sørine Steenholdt med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Sørine Steenholdt "Zombiet Nunaat"

Hos Bog & idé er "Zombiet Nunaat" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Zombiet Nunaat" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Milik, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på kal.
Detaljer
Fulde navn:
Sørine Steenholdt