Bog & idéSøs Marie Serup

Bøger skrevet af Søs Marie Serup

Læs mere om Søs Marie Serup
3 produkter
3 produkter
Da kvinder tog magten
Da kvinder tog magtenSøs Marie Serup
229,95 DKK
EBOG
(2)
Da kvinder tog magten
Skaberen, Taberen, Frelseren?
STREAM
Skaberen, Taberen, Frelseren?Søs Marie Serup
159,95 DKK
Lydbog
(10)
Skaberen, Taberen, Frelseren?
Skaberen, Taberen, Frelseren?
Skaberen, Taberen, Frelseren?Søs Marie Serup
159,95 DKK
EBOG
(10)
Skaberen, Taberen, Frelseren?

Mere om Søs Marie Serup

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Søs Marie Serup. På listen nedenfor ser du Serups nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skaberen, Taberen, Frelseren?" udgivet af Gads Forlag - "Skaberen, Taberen, Frelseren?" udgivet af Gads Forlag - "Skaberen, Taberen, Frelseren?" udgivet af Gads Forlag - "Da kvinder tog magten" udgivet af Gads Forlag - "Da kvinder tog magten" udgivet af Gads Forlag

Mere om Søs Marie Serups bøger

Søs Marie Serup har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Serups bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Serup er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Gads Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Skaberen, Taberen, Frelseren?" af Søs Marie Serup

"Skaberen, Taberen, Frelseren?" er tilgængelig som lydbog. Søs Marie Serups "Skaberen, Taberen, Frelseren?" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Forlag.

"Skaberen, Taberen, Frelseren?" af Søs Marie Serup

Det er muligt at købe Søs Marie Serups "Skaberen, Taberen, Frelseren?" som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Skaberen, Taberen, Frelseren?" på din enhed og begynde at læse. Det er Gads Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søs Marie Serup