Bog & idéSøs Rask Andresen

Bøger skrevet af Søs Rask Andresen

Læs mere om Søs Rask Andresen
7 produkter
7 produkter
Hjernepauser
HjernepauserSøs Rask Andresen
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Hjernepauser
Klasseledelse i praksis
Klasseledelse i praksisSøs Rask Andresen
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Klasseledelse i praksis
Teamsamarbejde
TeamsamarbejdeSøs Rask Andresen
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Teamsamarbejde
Flere hjernepauser
Flere hjernepauserSøs Rask Andresen
259,95 DKK
Hæftet
(1)
Flere hjernepauser
Storytelling i undervisningen
Storytelling i undervisningenSøs Rask Andresen
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Storytelling i undervisningen
Samarbejdsøvelser
SamarbejdsøvelserSøs Rask Andresen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Samarbejdsøvelser
Brain boost
Brain boostSøs Rask Andresen
109,95 DKK
EBOG
(1)
Brain boost

Mere om Søs Rask Andresen

Søs Rask Andresen har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Rask Andresens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Brain boost" i serien "BOOSTERS" udgivet af Content Publishing Aps - "Brain boost" udgivet af Content Publishing - "Flere hjernepauser " i serien "Værktøjer til klasseledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Teamsamarbejde" i serien "Værktøjer til klasseledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Storytelling i undervisningen" i serien "Værktøjer til klasseledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Teamsamarbejde" i serien "Værktøjer til klasseledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Historiefortælling som virkemiddel" i serien "Værktøjer til klasseledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Samarbejdsøvelser" i serien "Værktøjer til klasseledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Bæredygtig teamudvikling i skolen" i serien "Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Hjernepauser" i serien "Værktøjer til klasseledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Samarbejdsøvelser" i serien "Værktøjer til klasseledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Hjernepauser" i serien "Værktøjer til klasseledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Historiefortælling som virkemiddel" i serien "Værktøjer til klasseledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Klasseledelse i praksis" i serien "Værktøjer til klasseledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Mere om Søs Rask Andresens bøger

Der er 14 tilgængelige bogudgivelser af Søs Rask Andresen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Søs Rask Andresen bøger i forskellige formater. Rask Andresen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Brain boost" af Søs Rask Andresen

Hos Bog & idé er "Brain boost" tilgængelig som ebog. "Brain boost" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Rask Andresens serie "BOOSTERS". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Content Publishing Aps.

"Brain boost" af Søs Rask Andresen

Hos Bog & idé er "Brain boost" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Content Publishing, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søs Rask Andresen