Bog & idéSofi Oksanen

Bøger skrevet af Sofi Oksanen

Læs mere om Sofi Oksanen
5 produkter
5 produkter
Norma
BOEGER50SP
NormaSofi Oksanen
50,00 DKK
Indbundet
(12)
Norma
Samme flod to gange - Putins krig mod kvinder
Samme flod to gange - Putins krig mod kvinderSofi Oksanen
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Samme flod to gange - Putins krig mod kvinder
Hundeparken
HundeparkenSofi Oksanen
299,95 DKK
Hæftet
(8)
Hundeparken
Hundeparken
STREAM
HundeparkenSofi Oksanen
79,95 DKK
Lydbog
(8)
Hundeparken
Hundeparken
HundeparkenSofi Oksanen
79,95 DKK
EBOG
(8)
Hundeparken

Mere om Sofi Oksanen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Sofi Oksanen. På listen nedenfor har du Oksanens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hundeparken" udgivet af Gyldendal - "Hundeparken" udgivet af Rosinante - "Hundeparken" udgivet af Rosinante - "Renselse Bind 1-2" i serien "Rosinante paperbacks" udgivet af Nyt Dansk Litteraturselskab - "Norma" udgivet af Rosinante - "Norma" udgivet af Rosinante - "Da duerne forsvandt" udgivet af Rosinante - "Renselse" i serien "Rosinante paperbacks" udgivet af Rosinante - "Renselse" i serien "Rosinante paperbacks" udgivet af Rosinante - "Stalins køer" udgivet af Rosinante - "Baby Jane" udgivet af Rosinante - "Da duerne forsvandt" udgivet af Rosinante - "Renselse" i serien "Rosinante paperbacks" udgivet af Rosinante - "Norma" udgivet af Rosinante - "Da duerne forsvandt" udgivet af Gyldendals bogklubber - "Da duerne forsvandt" udgivet af Rosinante - "Stalins køer, pb" udgivet af Rosinante - "Renselse, hb" i serien "Rosinante paperbacks" udgivet af Rosinante - "Stalins køer" udgivet af Lindhardt og Ringhofs Bogklubber - "Baby Jane" udgivet af Rosinante - "Stalins køer" udgivet af Rosinante - "Renselse" i serien "Rosinante paperbacks" udgivet af Gyldendal - "Renselse, pb" i serien "Rosinante paperbacks" udgivet af Rosinante

Bøger af Sofi Oksanen

Du kan købe 23 bøger af Sofi Oksanen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Sofi Oksanen kommer i flere formater. Derudover er bøgerne fra Oksanen inddelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hundeparken" af Sofi Oksanen

Hos Bog & idé er "Hundeparken" tilgængelig som lydbog. Sofi Oksanens "Hundeparken" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Hundeparken" af Sofi Oksanen

Hos Bog & idé er "Hundeparken" tilgængelig som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Hundeparken" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Rosinante.
Detaljer
Fulde navn:
Sofi Oksanen