Bog & idéSofia Caspari

Bøger skrevet af Sofia Caspari

Læs mere om Sofia Caspari
1 produkter
1 produkter
Im Tal der Zitronenbäume
Im Tal der ZitronenbäumeSofia Caspari
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Im Tal der Zitronenbäume

Mere om Sofia Caspari

Du kan kun købe en enkelt bog af Sofia Caspari her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Im Tal der Zitronenbäume". Det er SAGA Egmont, der har publiceret den på tysk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Im Tal der Zitronenbäume" af Sofia Caspari

Det er muligt at købe Sofia Casparis "Im Tal der Zitronenbäume" som lydbog. Du kan derudover altid have "Im Tal der Zitronenbäume" af Sofia Caspari med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Caspari, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Sofia Caspari