Bog & idéSofie Bild

Bøger skrevet af Sofie Bild

Læs mere om Sofie Bild
2 produkter
2 produkter
Plantebaseret fars
Plantebaseret farsSofie Bild
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Plantebaseret fars
Plantebaseret fars
Plantebaseret farsSofie Bild
129,95 DKK
EBOG
(0)
Plantebaseret fars

Mere om Sofie Bild

Her hos Bog & idé har du et stort udbud af bøger fra Sofie Bild. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Bild.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Plantebaseret fars" udgivet af Muusmann' Forlag - "Plantebaseret fars" udgivet af Muusmann Forlag

Sofie Bilds bøger

Du kan bestille to bøger af Sofie Bild her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bilds bøger kommer i et udvalg af formater. Bilds bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sofie Bilds "Plantebaseret fars"

Hos Bog & idé er "Plantebaseret fars" tilgængelig som ebog. "Plantebaseret fars" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Muusmann' Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Sofie Bild "Plantebaseret fars"

Hos Bog & idé er "Plantebaseret fars" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Muusmann Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Sofie Bild