Bog & idéSofie Danneskiold-Samsøe

Bøger skrevet af Sofie Danneskiold-Samsøe

Læs mere om Sofie Danneskiold-Samsøe
1 produkter
1 produkter
Æresrelateret social kontrol
Æresrelateret social kontrolBo Wagner Sørensen
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Æresrelateret social kontrol

Mere om Sofie Danneskiold-Samsøe

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Sofie Danneskiold-Samsøe. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Danneskiold-Samsøes bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Æresrelateret social kontrol" udgivet af Akademisk Forlag - "Sydafrika - En nation under forvandling" udgivet af GO Forlag - "Æresrelateret social kontrol" udgivet af Akademisk Forlag - "Oplevelser af velfærd" i serien "Sociologi" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne

Bøger af Sofie Danneskiold-Samsøe

Sofie Danneskiold-Samsøe har fire bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Danneskiold-Samsøes bøger fås i flere forskellige formater. Danneskiold-Samsøe har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Sofie Danneskiold-Samsøes "Æresrelateret social kontrol"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Danneskiold-Samsøe, kan du godt glæde dig. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

Sofie Danneskiold-Samsøe "Sydafrika - En nation under forvandling"

"Sydafrika - En nation under forvandling" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er GO Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sofie Danneskiold-Samsøe