Bog & idéSofie Isager Ahl

Bøger skrevet af Sofie Isager Ahl

Læs mere om Sofie Isager Ahl
7 produkter
7 produkter
Lysbønder
LysbønderSofie Isager Ahl
259,95 DKK
Hardback
(1)
Lysbønder
Regeneration
RegenerationSofie Isager Ahl
279,95 DKK
Hæftet
(2)
Regeneration
Naboplanter
BOEGERTILSTAERKPRIS
NaboplanterSofie Isager Ahl
165,96 DKK
Hæftet
(1)
Naboplanter
Ny Jord 1-2
Ny Jord 1-2Sofie Isager Ahl
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 1-2
Demeters latter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Demeters latterSofie Isager Ahl
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Demeters latter
Indlandsøen
IndlandsøenJosephine Johnson
299,95 DKK
Hardback
(0)
Indlandsøen
Grøn samfundsteori
Grøn samfundsteoriBente Halkier
459,95 DKK
Indbundet
(0)
Grøn samfundsteori

Mere om Sofie Isager Ahl

Der findes flere forskellige bøger fra Sofie Isager Ahl på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Ahls udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny Jord 5" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord 1-2" udgivet af Forlaget Virkelig - "Naboplanter" udgivet af Laboratoriet for Æstetik & Økologi

Mere om Sofie Isager Ahls bøger

Du kan købe tre bøger af Sofie Isager Ahl her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Ahls bøger kommer i flere forskellige formater. Ahls bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ny Jord 5" af Sofie Isager Ahl

Hos Bog & idé er "Ny Jord 5" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Forlaget Virkelig, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Sofie Isager Ahl "Ny Jord 1-2"

"Ny Jord 1-2" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget Virkelig, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sofie Isager Ahl