Bog & idéSonja Ferlov Mancoba

Bøger skrevet af Sonja Ferlov Mancoba

Læs mere om Sonja Ferlov Mancoba
3 produkter
3 produkter
Sonja Ferlov Mancoba - Maske og ansigt
Sonja Ferlov Mancoba - Maske og ansigtDorthe Aagesen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Sonja Ferlov Mancoba - Maske og ansigt
Sonja Ferlov Mancoba - Mask and Face
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sonja Ferlov Mancoba - Mask and FaceDorthe Aagesen
290,46 DKK
Hæftet
(0)
Sonja Ferlov Mancoba - Mask and Face
Forestillinger om en udstilling med Sonja Ferlov Mancoba
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forestillinger om en udstilling med Sonja Ferlov MancobaJohanne Løgstrup
132,76 DKK
Hæftet
(0)
Forestillinger om en udstilling med Sonja Ferlov Mancoba

Mere om Sonja Ferlov Mancoba

Sonja Ferlov Mancoba har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Mancoba.
Bøgerne fra Sonja Ferlov Mancoba kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "SONJA FERLOV MANCOBA - MASK AND FACE" udgivet af SMK Forlag - "Sonja Ferlov Mancoba - Maske og ansigt" udgivet af SMK Forlag - "Ingen skaber alene " udgivet af Anagram

Bøger skrevet af Sonja Ferlov Mancoba

Du kan finde tre bøger af Sonja Ferlov Mancoba her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Mancobas bøger fås kun som hæftet. Bøgerne af Mancoba er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sonja Ferlov Mancobas "SONJA FERLOV MANCOBA - MASK AND FACE"

"SONJA FERLOV MANCOBA - MASK AND FACE" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af SMK Forlag.

Sonja Ferlov Mancoba "Sonja Ferlov Mancoba - Maske og ansigt"

Det er muligt at købe Sonja Ferlov Mancobas "Sonja Ferlov Mancoba - Maske og ansigt" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er SMK Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sonja Ferlov Mancoba