Bog & idéSophie Holm Strøm

Bøger skrevet af Sophie Holm Strøm

2 produkter
2 produkter
Grundbog i kunst og arkitektur
Grundbog i kunst og arkitekturJørgen Eriksen
569,95 DKK
Hæftet
(0)
Grundbog i kunst og arkitektur
Ledelse i Morgen. Nr. 5. Februar 2017. 20. årgang. Tema: Uddannelsesledelse i en reformtid
Ledelse i Morgen. Nr. 5. Februar 2017. 20. årgang. Tema: Uddannelsesledelse i en reformtidSophie Holm Strøm
150,95 DKK
EBOG
(0)
Ledelse i Morgen. Nr. 5. Februar 2017. 20. årgang. Tema: Uddannelsesledelse i en reformtid

Mere om Sophie Holm Strøm

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Sophie Holm Strøm. På listen nedenfor ser du de nyeste af Strøms bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelse i Morgen. Nr. 5. Februar 2017. 20. årgang. Tema: Uddannelsesledelse i en reformtid" udgivet af Dafolo A/S - "Synlig læring i gymnasiet og på HF" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Synlig læring i gymnasiet og på HF " i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "HF & VUC" udgivet af Dansklærerforeningens Forlag/Systime - "Grundbog i kunst og arkitektur" udgivet af Systime - "Skrivning i dansk" udgivet af Dansklærerforeningen - "Skrivning i alle fag" udgivet af Dansklærerforeningen

Bøger skrevet af Sophie Holm Strøm

Sophie Holm Strøm har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Sophie Holm Strøm bøger i udvalgte formater. Strøm har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Sophie Holm Strøms "Ledelse i Morgen. Nr. 5. Februar 2017. 20. årgang. Tema: Uddannelsesledelse i en reformtid"

"Ledelse i Morgen. Nr. 5. Februar 2017. 20. årgang. Tema: Uddannelsesledelse i en reformtid" er tilgængelig som ebog. Med "Ledelse i Morgen. Nr. 5. Februar 2017. 20. årgang. Tema: Uddannelsesledelse i en reformtid" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo A/S.

"Synlig læring i gymnasiet og på HF" af Sophie Holm Strøm

Det er muligt at købe Sophie Holm Strøms "Synlig læring i gymnasiet og på HF" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Synlig læring i gymnasiet og på HF" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af Strøms serie "Undervisning og læring". Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sophie Holm Strøm