Bog & idéSophie Merrild Juul

Bøger skrevet af Sophie Merrild Juul

Læs mere om Sophie Merrild Juul
2 produkter
2 produkter
Kort & godt om MENTALISERING
Kort & godt om MENTALISERINGSophie Merrild Juul
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Kort & godt om MENTALISERING
Kort & godt om MENTALISERING
Kort & godt om MENTALISERINGSophie Merrild Juul
149,95 DKK
Lydbog
(0)
Kort & godt om MENTALISERING

Mere om Sophie Merrild Juul

Sophie Merrild Juul har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Kort & godt om MENTALISERING". Den er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kort & godt om MENTALISERING" af Sophie Merrild Juul

Hos Bog & idé er "Kort & godt om MENTALISERING" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Sophie Merrild Juul skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sophie Merrild Juul