Bog & idéSouad F. Taha

Bøger skrevet af Souad F. Taha

Læs mere om Souad F. Taha
2 produkter
2 produkter
Fra Libanon til Lærkevej
Fra Libanon til LærkevejGitte Løkkegaard
149,95 DKK
EBOG
(10)
Fra Libanon til Lærkevej
Fra Libanon til Lærkevej
STREAM
Fra Libanon til LærkevejGitte Løkkegaard
149,95 DKK
Lydbog
(10)
Fra Libanon til Lærkevej

Mere om Souad F. Taha

Souad F. Taha har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Taha.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fra Libanon til Lærkevej" udgivet af Politikens Forlag - "Fra Libanon til Lærkevej" udgivet af Politikens Forlag - "Fra Libanon til Lærkevej" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Souad F. Tahas bøger

Du kan finde tre bøger af Souad F. Taha her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Souad F. Taha kan købes i et udvalg af formater. Tahas bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Politikens Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Fra Libanon til Lærkevej" af Souad F. Taha

"Fra Libanon til Lærkevej" kan købes som lydbog. Du kan desuden altid have "Fra Libanon til Lærkevej" af Souad F. Taha med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Souad F. Taha "Fra Libanon til Lærkevej"

Hos Bog & idé er "Fra Libanon til Lærkevej" tilgængelig som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Fra Libanon til Lærkevej" på din enhed og begynde at læse. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Souad F. Taha