Bog & idéSpencer Johnson

Bøger skrevet af Spencer Johnson

Læs mere om Spencer Johnson
1 produkter
1 produkter
Hvem har flyttet min ost?
Hvem har flyttet min ost?Spencer Johnson
189,95 DKK
Indbundet
(1)
Hvem har flyttet min ost?

Mere om Spencer Johnson

Hvis du mangler en bog fra Spencer Johnson, finder du et bredt udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Johnson.
Bøgerne fra Spencer Johnson udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The New One Minute Manager" udgivet af HarperCollins Publishers - "Ud af labyrinten" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Qui a Piqué Mon Fromage?" udgivet af Ada Inc - "Out of the Maze: A Story About the Power of Belief" udgivet af Vermilion - "Tinder og dale" udgivet af Børsens Forlag - "Gaven" udgivet af Abundance - "Hvem har flyttet min ost?" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Spencer Johnson

Du kan finde syv bøger af Spencer Johnson her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Spencer Johnson kan købes i udvalgte formater. Johnsons bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"The New One Minute Manager" af Spencer Johnson

Hos Bog & idé er "The New One Minute Manager" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er HarperCollins Publishers, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Spencer Johnson "Ud af labyrinten"

"Ud af labyrinten" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Spencer Johnson