Bog & idéStaf Callewaert

Bøger skrevet af Staf Callewaert

Læs mere om Staf Callewaert
3 produkter
3 produkter
Klassisk og moderne pædagogisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne pædagogisk teoriSune Jon Hansen
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne pædagogisk teori
Ny pædagogisk opslagsbog
Ny pædagogisk opslagsbogChristian Sandbjerg Hansen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny pædagogisk opslagsbog
Praxeologisk sygeplejevidenskab - hvad er det?
Praxeologisk sygeplejevidenskab - hvad er det?Karin Anna Petersen
189,95 DKK
Paperback
(0)
Praxeologisk sygeplejevidenskab - hvad er det?

Mere om Staf Callewaert

Der findes en del bøger af Staf Callewaert til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Callewaerts udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogik" udgivet af HansReitzels - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Klassisk og moderne pædagogisk teori " i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Ny pædagogisk opslagsbog" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Praxeologisk sygeplejevidenskab - hvad er det?" udgivet af BoD

Bøger af Staf Callewaert

Der er seks tilgængelige udgivelser af Staf Callewaert hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Staf Callewaert kommer i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Callewaert inddelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Pædagogik" af Staf Callewaert

"Pædagogik" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Staf Callewaert "Klassisk og moderne pædagogisk teori"

"Klassisk og moderne pædagogisk teori" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Staf Callewaert