Bog & idéSteen Høyrup

Bøger skrevet af Steen Høyrup

Læs mere om Steen Høyrup
2 produkter
2 produkter
Klinisk vejledning og pædagogisk kompetence
Klinisk vejledning og pædagogisk kompetenceSteen Høyrup
359,95 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk vejledning og pædagogisk kompetence
Innovationspsykologi
InnovationspsykologiMorten Novrup Henriksen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Innovationspsykologi

Mere om Steen Høyrup

Der er forskellige bøger skrevet af Steen Høyrup tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Høyrup.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Steen Høyrups bøger findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Innovationspsykologi" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Social Change and Adult Education Research" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag - "Klinisk vejledning og pædagogisk kompetence" udgivet af Gyldendal - "Kvalitetsbegrebets historie og sammenhæng med pædagogisk virksomhed" i serien "F2000" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole, Instit - "Klinisk vejledning og pædagogisk kompetence" udgivet af Munksgaard Danmark

Mere om Steen Høyrups bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Steen Høyrup hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Høyrups bøger fås kun som hæftet. Derudover er bøgerne fra Høyrup skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Steen Høyrups "Innovationspsykologi"

"Innovationspsykologi" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Høyrups serie "Erhvervspsykologiserien". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

"Social Change and Adult Education Research" af Steen Høyrup

Det er muligt at købe Steen Høyrups "Social Change and Adult Education Research" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Steen Høyrup