Bog & idéSteen Ørskov Larsen

Bøger skrevet af Steen Ørskov Larsen

Læs mere om Steen Ørskov Larsen
1 produkter
1 produkter
Gangsterdrab i Dyreparken i Ishøj
Gangsterdrab i Dyreparken i IshøjSteen Ørskov Larsen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Gangsterdrab i Dyreparken i Ishøj

Mere om Steen Ørskov Larsen

Der er bare én bog af Steen Ørskov Larsen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Gangsterdrab i Dyreparken i Ishøj". Den er publiceret af Lindhardt og Ringhof på dansk. "Gangsterdrab i Dyreparken i Ishøj" er desuden tilknyttet serien "Dansk kriminalreportage".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Steen Ørskov Larsens "Gangsterdrab i Dyreparken i Ishøj"

"Gangsterdrab i Dyreparken i Ishøj" findes på den digitale boghylde som ebog. Med "Gangsterdrab i Dyreparken i Ishøj" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Larsens serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Larsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Steen Ørskov Larsen