Bog & idéStefanie de Velasco

Bøger skrevet af Stefanie de Velasco

Læs mere om Stefanie de Velasco
1 produkter
1 produkter
Ikke en del af verden
STREAM
Ikke en del af verdenStephanie de Velasco
149,95 DKK
Lydbog
(1)
Ikke en del af verden

Mere om Stefanie de Velasco

Stefanie de Velasco har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Ikke en del af verden". Den er udgivet af Straarup & Co på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ikke en del af verden" af Stefanie de Velasco

Det er muligt at købe Stefanie de Velascos "Ikke en del af verden" som lydbog. Du kan desuden altid have "Ikke en del af verden" af Stefanie de Velasco med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Straarup & Co, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra de Velasco, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Stefanie de Velasco