Bog & idéSteffen Jensen

Bøger skrevet af Steffen Jensen

Læs mere om Steffen Jensen
1 produkter
1 produkter
Den lyserøde trekant mellem politik, aids og kultur
Den lyserøde trekant mellem politik, aids og kulturSteffen Jensen
59,95 DKK
EBOG
(0)
Den lyserøde trekant mellem politik, aids og kultur

Mere om Steffen Jensen

Der er flere bøger skrevet af Steffen Jensen tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Jensen.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Steffen Jensens bøger findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Den lyserøde trekant mellem politik, aids og kultur" udgivet af Books on Demand - "Den lyserøde trekant mellem politik, aids og kultur" udgivet af Books on Demand - "at drømme så stort / at det dårligt kan være i min lomme" udgivet af Antipyrine - "Sporadically Radical" i serien "Critical Anthropology" udgivet af Museum Tusculanums Forlag - "Price: Rapport fra en ørkenspejling" udgivet af People’sPress - "Untold Stories" udgivet af Ajour

Mere om Steffen Jensens bøger

Du kan finde seks bøger af Steffen Jensen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Steffen Jensen kan købes i udvalgte formater. Jensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Steffen Jensens "Den lyserøde trekant mellem politik, aids og kultur"

Det er muligt at købe Steffen Jensens "Den lyserøde trekant mellem politik, aids og kultur" som ebog. "Den lyserøde trekant mellem politik, aids og kultur" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.

"Den lyserøde trekant mellem politik, aids og kultur" af Steffen Jensen

Hos Bog & idé er "Den lyserøde trekant mellem politik, aids og kultur" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Steffen Jensen