Bog & idéStella Rimington

Bøger skrevet af Stella Rimington

Læs mere om Stella Rimington
1 produkter
1 produkter
Udsat
STREAM
UdsatStella Rimington
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Udsat

Mere om Stella Rimington

Der er mange bøger skrevet af Stella Rimington online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Rimington.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Udsat" udgivet af Aschehoug - "Udsat" udgivet af Audioteket - "Hemmeligt våben" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Stella Rimingtons bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Stella Rimington hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Stella Rimington bøger i flere formater. Bøgerne af Rimington er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Udsat" af Stella Rimington

Hos Bog & idé er "Udsat" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Aschehoug, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Stella Rimington "Udsat"

"Udsat" er tilgængelig som lydbog. Når du køber "Udsat" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Audioteket, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stella Rimington