Bog & idéSten Bønsing

Bøger skrevet af Sten Bønsing

Læs mere om Sten Bønsing
1 produkter
1 produkter
Almindelig forvaltningsret
Almindelig forvaltningsret Sten Bønsing
769,95 DKK
EBOG
(0)
Almindelig forvaltningsret

Mere om Sten Bønsing

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Sten Bønsing. Bogen hedder "Almindelig forvaltningsret ". Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Sten Bønsings "Almindelig forvaltningsret "

"Almindelig forvaltningsret " er til salg som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Almindelig forvaltningsret " fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Bønsing, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Sten Bønsing