Bog & idéStephanie Agger

Bøger skrevet af Stephanie Agger

1 produkter
1 produkter
Sundt & Sjovt - kalorielette retter
Sundt & Sjovt - kalorielette retterAnton Fabricius
249,95 DKK
Indbundet
(1)
Sundt & Sjovt - kalorielette retter

Mere om Stephanie Agger

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Stephanie Agger. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Agger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundt & Sjovt - spis og træn dig sundere, stærkere, lettere" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Sundt & sjovt" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Stephanie Agger

Stephanie Agger har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Agger fås bare som indbundet. Aggers bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sundt & Sjovt - spis og træn dig sundere, stærkere, lettere" af Stephanie Agger

Det er muligt at købe Stephanie Aggers "Sundt & Sjovt - spis og træn dig sundere, stærkere, lettere" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Sundt & sjovt" af Stephanie Agger

"Sundt & sjovt" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stephanie Agger