Bog & idéStephanie de Velasco

Bøger skrevet af Stephanie de Velasco

Læs mere om Stephanie de Velasco
1 produkter
1 produkter
Ikke en del af verden
STREAM
Ikke en del af verdenStephanie de Velasco
149,95 DKK
Lydbog
(1)
Ikke en del af verden

Mere om Stephanie de Velasco

Stephanie de Velasco har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Ikke en del af verden". Den er publiceret af Straarup & Co på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Stephanie de Velascos "Ikke en del af verden"

Hos Bog & idé er "Ikke en del af verden" tilgængelig som lydbog. Stephanie de Velascos "Ikke en del af verden" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er Straarup & Co, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra de Velasco, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Stephanie de Velasco