Bog & idéStephanie Surrugue

Bøger skrevet af Stephanie Surrugue

Læs mere om Stephanie Surrugue
3 produkter
3 produkter
Det Store Bogtyveri
STREAM
Det Store BogtyveriStephanie Surrugue
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Det Store Bogtyveri
Ambassadøren
AmbassadørenStephanie Surrugue
49,95 DKK
e-bog
(11)
Ambassadøren
Ambassadøren
STREAM
AmbassadørenStephanie Surrugue
79,95 DKK
Lydbog
(11)
Ambassadøren

Mere om Stephanie Surrugue

Stephanie Surrugue har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Surrugues udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Enegænger" udgivet af Gyldendal - "Enegænger" udgivet af Politikens Forlag - "Ambassadøren" udgivet af Gyldendal - "Ambassadøren" udgivet af Gyldendal - "Det Store Bogtyveri" i serien "Audioteket" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ambassadøren" udgivet af Gyldendal - "Ambassadøren" udgivet af Gyldendal - "Paris Vide Verden" i serien "Vide verden" udgivet af Gyldendal - "Ambassadøren" udgivet af Gyldendal - "Enegænger" udgivet af Politikens Forlag

Bøger skrevet af Stephanie Surrugue

Der er ti tilgængelige bøger af Stephanie Surrugue hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Stephanie Surrugue kan købes i et udvalg af formater. Stephanie Surrugue bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Enegænger" af Stephanie Surrugue

Hos Bog & idé er "Enegænger" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Stephanie Surrugue "Enegænger"

Det er muligt at købe Stephanie Surrugues "Enegænger" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Stephanie Surrugue