Bog & idéStephen Dobson

Bøger skrevet af Stephen Dobson

1 produkter
1 produkter
Byg Bro
Byg BroStephen Dobson
279,95 DKK
Paperback
(0)
Byg Bro

Mere om Stephen Dobson

Stephen Dobson har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Dobson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Byg Bro" udgivet af SBi Forlag - "Feedback i skolen" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo

Bøger af Stephen Dobson

Du kan finde to bøger af Stephen Dobson her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Dobsons bøger kommer kun som paperback. Bøgerne af Dobson er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Byg Bro" af Stephen Dobson

Hos Bog & idé er "Byg Bro" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SBi Forlag.

"Feedback i skolen" af Stephen Dobson

"Feedback i skolen" kan købes online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af serien "Undervisning og læring". Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stephen Dobson