Bog & idéStephen King & Owen King

Bøger skrevet af Stephen King & Owen King

Læs mere om Stephen King & Owen King
2 produkter
2 produkter
Rosernes torne
Rosernes torneStephen King
149,95 DKK
EBOG
(15)
Rosernes torne
Rosernes torne
STREAM
Rosernes torneStephen King
149,95 DKK
Lydbog
(15)
Rosernes torne

Mere om Stephen King & Owen King

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Stephen King & Owen King. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra King.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rosernes torne" udgivet af Hr. Ferdinand - "Rosernes torne" udgivet af Hr. Ferdinand - "Rosernes torne" udgivet af Hr. Ferdinand

Mere om Stephen King & Owen Kings bøger

Du kan købe tre bøger af Stephen King & Owen King her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Stephen King & Owen King kan købes i samtlige formater. Kings bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Hr. Ferdinand.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Rosernes torne" af Stephen King & Owen King

Det er muligt at købe Stephen King & Owen Kings "Rosernes torne" som lydbog. Stephen King & Owen Kings "Rosernes torne" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hr. Ferdinand.

Stephen King & Owen King "Rosernes torne"

"Rosernes torne" er tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Rosernes torne" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er Hr. Ferdinand, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stephen King & Owen King