Bog & idéSteven Spielberg

Bøger skrevet af Steven Spielberg

Læs mere om Steven Spielberg
0 produkter

Mere om Steven Spielberg

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Steven Spielberg. På listen nedenfor ser du de seneste af Spielbergs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "E.T." udgivet af Carlsen - "E.T." i serien "Carlsens filmklassikere" udgivet af CARLSEN

Mere om Steven Spielbergs bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Steven Spielberg hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Steven Spielberg fås i samtlige formater. Spielbergs bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Carlsen.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"E.T." af Steven Spielberg

Hos Bog & idé er "E.T." tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "E.T." af Steven Spielberg med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Carlsen.

"E.T." af Steven Spielberg

Det er muligt at købe Steven Spielbergs "E.T." som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af serien "Carlsens filmklassikere". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af CARLSEN.
Detaljer
Fulde navn:
Steven Spielberg