Bog & idéStig Larsson

Bøger skrevet af Stig Larsson

1 produkter
1 produkter
Autisterne
AutisterneStig Larsson
199,95 DKK
Hæftet
(3)
Autisterne

Mere om Stig Larsson

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Stig Larsson. På listen nedenfor finder du Larssons nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Autisterne" i serien "Basilisk Babel" udgivet af Basilisk - "Godnat til mine kære" i serien "Babelserien" udgivet af Forlaget Basilisk

Bøger skrevet af Stig Larsson

Der er to tilgængelige bøger af Stig Larsson hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Larsson kommer bare som hæftet. Stig Larsson bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Autisterne" af Stig Larsson

"Autisterne" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Basilisk Babel". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Basilisk.

Stig Larsson "Godnat til mine kære"

Hos Bog & idé er "Godnat til mine kære" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Babelserien". Det er Forlaget Basilisk, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stig Larsson