Bog & idéStig Tøfting

Bøger skrevet af Stig Tøfting

Læs mere om Stig Tøfting
2 produkter
2 produkter
No regrets
No RegretsStig Tøfting
49,95 DKK
EBOG
(10)
No Regrets
No regrets
STREAM
No RegretsStig Tøfting
89,95 DKK
Lydbog
(10)
No Regrets

Mere om Stig Tøfting

Stig Tøfting har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Tøftings bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "No regrets" udgivet af People’sPress - "No Regrets" i serien "People´s Price" udgivet af People'sPress - "No Regrets " i serien "People´s Price" udgivet af People'sPress - "No regrets" i serien "People´s Price" udgivet af People’sPress - "No regrets" i serien "People´s Price" udgivet af People’sPress

Bøger skrevet af Stig Tøfting

Stig Tøfting har fem bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Stig Tøfting bøger i forskellige formater. Stig Tøfting bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Stig Tøftings "No regrets"

"No regrets" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er People’sPress, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"No Regrets" af Stig Tøfting

Hos Bog & idé er "No Regrets" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "No Regrets" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af serien "People´s Price". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Stig Tøfting