Bog & idéStig Vognæs

Bøger skrevet af Stig Vognæs

1 produkter
1 produkter
Turen går til Athen & græske fastland
Turen går til Athen & græske fastlandStig Vognæs
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Athen & græske fastland

Mere om Stig Vognæs

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udbud af bøger fra Stig Vognæs. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Vognæs' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Athen & det græske fastland" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Athen & græske fastland" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen Går Til Athen & det græske fastland " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Stig Vognæs

Stig Vognæs har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Vognæs' bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Vognæs er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Politikens Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Stig Vognæs' "Turen går til Athen & det græske fastland"

Hos Bog & idé er "Turen går til Athen & det græske fastland" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Stig Vognæs "Turen går til Athen & græske fastland"

Hos Bog & idé er "Turen går til Athen & græske fastland" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Turen går til Athen & græske fastland" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Stig Vognæs