Bog & idéStine de Paoli & Bo Odgård Iversen

Bøger skrevet af Stine de Paoli & Bo Odgård Iversen

Læs mere om Stine de Paoli & Bo Odgård Iversen
2 produkter
2 produkter
Monsterskolen og andre rim for børn
Monsterskolen og andre rim for børnStine de Paoli & Bo Odgård Iversen
149,95 DKK
Indbundet
(1)
Monsterskolen og andre rim for børn
Hulter-bulter-folket
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hulter-bulter-folketStine de Paoli & Bo Odgård Iversen
168,95 DKK
Indbundet
(0)
Hulter-bulter-folket

Mere om Stine de Paoli & Bo Odgård Iversen

Der findes mange bøger af Stine de Paoli & Bo Odgård Iversen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Iversen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Monsterskolen og andre rim for børn" udgivet af ABC FORLAG - "Hulter-bulter-folket og andre børnerim" udgivet af ABC

Stine de Paoli & Bo Odgård Iversens bøger

Du kan finde to bøger af Stine de Paoli & Bo Odgård Iversen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Iversen som indbundet. Bøgerne af Iversen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Monsterskolen og andre rim for børn" af Stine de Paoli & Bo Odgård Iversen

Hos Bog & idé er "Monsterskolen og andre rim for børn" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er ABC FORLAG, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Stine de Paoli & Bo Odgård Iversen "Hulter-bulter-folket og andre børnerim"

Hos Bog & idé er "Hulter-bulter-folket og andre børnerim" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er ABC, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stine de Paoli & Bo Odgård Iversen