Bog & idéStine L. Guldmann

Bøger skrevet af Stine L. Guldmann

Læs mere om Stine L. Guldmann
1 produkter
1 produkter
Project management in theory and practice
BOEGERTILSTAERKPRIS
Project management in theory and practiceAnders G. Liljeberg
197,96 DKK
Bog
(0)
Project management in theory and practice

Mere om Stine L. Guldmann

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udbud af bøger af Stine L. Guldmann. På listen nedenfor ser du de seneste af Guldmanns udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Project management in theory and practice" udgivet af Gyldendal - "Projektstyring i teori og praksis" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Stine L. Guldmann

Stine L. Guldmann har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Guldmanns bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Guldmann er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Project management in theory and practice" af Stine L. Guldmann

Hos Bog & idé er "Project management in theory and practice" tilgængelig som bog. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Stine L. Guldmann. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Stine L. Guldmann "Projektstyring i teori og praksis"

Det er muligt at købe Stine L. Guldmanns "Projektstyring i teori og praksis" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Stine L. Guldmann