Bog & idéSue Johnson

Bøger skrevet af Sue Johnson

Læs mere om Sue Johnson
2 produkter
2 produkter
Hold mig
Hold migSue Johnson
299,95 DKK
Hardback
(0)
Hold mig
Hold mig
Hold migSue Johnson
249,95 DKK
EBOG
(0)
Hold mig

Mere om Sue Johnson

Der er mange bøger skrevet af Sue Johnson på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Johnson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hold mig" udgivet af Mindspace - "Hold mig" udgivet af Forlaget Mindspace

Bøger af Sue Johnson

Du kan finde to bøger af Sue Johnson her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Sue Johnson fås i udvalgte formater. Bøgerne af Johnson er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Sue Johnsons "Hold mig"

Hos Bog & idé er "Hold mig" tilgængelig som e-bog. "Hold mig" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Mindspace, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Sue Johnson "Hold mig"

Det er muligt at købe Sue Johnsons "Hold mig" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Forlaget Mindspace, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sue Johnson