Bog & idéSummer Devon

Bøger skrevet af Summer Devon

Læs mere om Summer Devon
2 produkter
2 produkter
Den hemmelighedsfulde sekretær
STREAM
Den hemmelighedsfulde sekretærSummer Devon
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Den hemmelighedsfulde sekretær
Frøken Samuels’ beskytter
Frøken Samuels’ beskytterSummer Devon
79,95 DKK
EBOG
(0)
Frøken Samuels’ beskytter

Mere om Summer Devon

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Summer Devon. Bogen hedder "Den hemmelighedsfulde sekretær". Den er publiceret af Forlaget Mellemgaard på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Summer Devons "Den hemmelighedsfulde sekretær"

Hos Bog & idé er "Den hemmelighedsfulde sekretær" tilgængelig som lydbog. Summer Devons "Den hemmelighedsfulde sekretær" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Devon, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Summer Devon