Bog & idéSune Fischer

Bøger skrevet af Sune Fischer

Læs mere om Sune Fischer
1 produkter
1 produkter
Bandekrig
BandekrigSune Fischer
79,95 DKK
EBOG
(0)
Bandekrig

Mere om Sune Fischer

Du kan kun bestille en enkelt bog af Sune Fischer her hos Bog & idé. Bogen hedder "Bandekrig". Det er Ekstra Bladet, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Bandekrig" af Sune Fischer

Det er muligt at købe Sune Fischers "Bandekrig" som e-bog. Med "Bandekrig" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ekstra Bladet.

Dette er en også en fantastisk bog fra Fischer, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Sune Fischer