Bog & idéSusan Møller Rasmussen

Bøger skrevet af Susan Møller Rasmussen

Læs mere om Susan Møller Rasmussen
3 produkter
3 produkter
Introduktion til ACT
Introduktion til ACTOle Taggaard Nielsen
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Introduktion til ACT
Accept, empati og ægthed i psykoterapeutisk praksis
Accept, empati og ægthed i psykoterapeutisk praksisAllan Becker Larsen (red.)
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Accept, empati og ægthed i psykoterapeutisk praksis
Rundt om ACT
Rundt om ACTSusan Møller Rasmussen
189,95 DKK
EBOG
(0)
Rundt om ACT

Mere om Susan Møller Rasmussen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Susan Møller Rasmussen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Møller Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rundt om ACT" udgivet af Frydenlund - "Rundt om ACT" udgivet af Frydenlund - "Accept, empati og ægthed i psykoterapeutisk praksis" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Introduktion til ACT" udgivet af Dansk psykologisk Forlag

Mere om Susan Møller Rasmussens bøger

Du kan bestille fire bøger af Susan Møller Rasmussen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Møller Rasmussens bøger kommer i flere formater. Møller Rasmussens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Susan Møller Rasmussens "Rundt om ACT"

"Rundt om ACT" findes på den digitale boghylde som ebog. Det betyder, at du kan læse "Rundt om ACT" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Susan Møller Rasmussen "Rundt om ACT"

Det er muligt at købe Susan Møller Rasmussens "Rundt om ACT" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Susan Møller Rasmussen