Bog & idéSusana Pérez-Alonso

Bøger skrevet af Susana Pérez-Alonso

Læs mere om Susana Pérez-Alonso
8 produkter
8 produkter
Mandarina
MandarinaSusana Pérez-Alonso
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Mandarina
Nada te turbe
Nada te turbeSusana Pérez-Alonso
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Nada te turbe
Melania Jacoby
Melania JacobySusana Pérez-Alonso
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Melania Jacoby
De la ternura, la impostura y el sexo
De la ternura, la impostura y el sexoSusana Pérez-Alonso
69,95 DKK
Lydbog
(0)
De la ternura, la impostura y el sexo
En mi soledad estoy
En mi soledad estoySusana Pérez-Alonso
69,95 DKK
Lydbog
(0)
En mi soledad estoy
Nunca miras mis manos
Nunca miras mis manosSusana Pérez-Alonso
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Nunca miras mis manos
La vida es corta pero ancha
La vida es corta pero anchaSusana Pérez-Alonso
109,95 DKK
Lydbog
(0)
La vida es corta pero ancha
Cuentos de hombres
Cuentos de hombresSusana Pérez-Alonso
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Cuentos de hombres

Mere om Susana Pérez-Alonso

Susana Pérez-Alonso har en del bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Pérez-Alonsos nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig spa.
- "La vida es corta pero ancha" udgivet af SAGA Egmont - "En mi soledad estoy" udgivet af SAGA Egmont - "De la ternura, la impostura y el sexo" udgivet af SAGA Egmont - "Mandarina" udgivet af SAGA Egmont - "Nunca miras mis manos" udgivet af SAGA Egmont - "Cuentos de hombres" udgivet af SAGA Egmont - "Melania Jacoby" udgivet af SAGA Egmont

Susana Pérez-Alonsos bøger

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Susana Pérez-Alonso hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Pérez-Alonso som lydbog. Bøgerne af Pérez-Alonso er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: SAGA Egmont.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Susana Pérez-Alonsos "La vida es corta pero ancha"

"La vida es corta pero ancha" er tilgængelig som lydbog. Du kan desuden altid have "La vida es corta pero ancha" af Susana Pérez-Alonso med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på spa og er publiceret af SAGA Egmont.

Susana Pérez-Alonso "En mi soledad estoy"

Det er muligt at købe Susana Pérez-Alonsos "En mi soledad estoy" som lydbog. Det vil sige, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "En mi soledad estoy" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på spa.
Detaljer
Fulde navn:
Susana Pérez-Alonso