Bog & idéSusanna Alakoski

Bøger skrevet af Susanna Alakoski

Læs mere om Susanna Alakoski
2 produkter
2 produkter
Bomullsängeln
BomullsängelnSusanna Alakoski
109,95 DKK
Paperback
(0)
Bomullsängeln
Londonfickan
LondonfickanSusanna Alakoski
109,95 DKK
Paperback
(0)
Londonfickan

Mere om Susanna Alakoski

Der er flere forskellige bøger skrevet af Susanna Alakoski tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Alakoskis nyeste bøger.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Susanna Alakoskis bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Bomullsängeln" udgivet af Natur & Kultur - "Svinestierne" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Håpas du trifs bra i fengelset" udgivet af Albert Bonniers förlag - "Svinalängorna" udgivet af Bonnier Pocket - "Svinestierne" udgivet af Gyldendal

Susanna Alakoskis bøger

Susanna Alakoski har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Susanna Alakoski kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Alakoski er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Susanna Alakoskis "Bomullsängeln"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Alakoski, kan du godt glæde dig. Det er Natur & Kultur, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på svensk.

Susanna Alakoski "Svinestierne"

"Svinestierne" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendals Bogklubber.
Detaljer
Fulde navn:
Susanna Alakoski