Bog & idéSusanne Aagaard Sørensen

Bøger skrevet af Susanne Aagaard Sørensen

Læs mere om Susanne Aagaard Sørensen
1 produkter
1 produkter
Palliativ medicin
Palliativ medicinMarianne Rix
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Palliativ medicin

Mere om Susanne Aagaard Sørensen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Susanne Aagaard Sørensen her hos Bog & idé. Bogen hedder "Palliativ medicin". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Palliativ medicin" af Susanne Aagaard Sørensen

Det er muligt at købe Susanne Aagaard Sørensens "Palliativ medicin" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Dette er en også en skøn bog fra Sørensen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Aagaard Sørensen