Bog & idéSusanne Holmström og Susanne Kjærbeck (red.)

Bøger skrevet af Susanne Holmström og Susanne Kjærbeck (red.)

Læs mere om Susanne Holmström og Susanne Kjærbeck (red.)
1 produkter
1 produkter
Legitimitet under forandring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Legitimitet under forandringSusanne Holmström og Susanne Kjærbeck (red.)
80,96 DKK
Hæftet
(0)
Legitimitet under forandring

Mere om Susanne Holmström og Susanne Kjærbeck (red.)

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af Susanne Holmström og Susanne Kjærbeck (red.). Bogen har titlen "Legitimitet under forandring - virksomheden i samfundet". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret den på dansk. "Legitimitet under forandring - virksomheden i samfundet" er desuden en del af serien "Den kommunikerende organisation".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Susanne Holmström og Susanne Kjærbeck (red.)s "Legitimitet under forandring - virksomheden i samfundet"

"Legitimitet under forandring - virksomheden i samfundet" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af -s serie "Den kommunikerende organisation". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Susanne Holmström og Susanne Kjærbeck (red.) skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Holmström og Susanne Kjærbeck (red.)