Bog & idéSusanne Horsdal

Bøger skrevet af Susanne Horsdal

Læs mere om Susanne Horsdal
2 produkter
2 produkter
De største jernladies
BOEGERTILSTAERKPRIS
De største jernladiesSusanne Horsdal
190,86 DKK
Hæftet
(0)
De største jernladies
De største jernladies
De Største JernladiesSusanne Horsdal
139,95 DKK
EBOG
(0)
De Største Jernladies

Mere om Susanne Horsdal

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Susanne Horsdal. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Horsdals nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De Største Jernladies" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "De største jernladies" udgivet af Byen

Mere om Susanne Horsdals bøger

Susanne Horsdal har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Horsdals bøger fås i udvalgte formater. Horsdals bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Susanne Horsdals "De Største Jernladies"

Det er muligt at købe Susanne Horsdals "De Største Jernladies" som ebog. "De Største Jernladies" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"De største jernladies" af Susanne Horsdal

Det er muligt at købe Susanne Horsdals "De største jernladies" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Byen, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Horsdal