Bog & idéSusanne Karen Jacobsen

Bøger skrevet af Susanne Karen Jacobsen

Læs mere om Susanne Karen Jacobsen
4 produkter
4 produkter
Fremmedsprogsdidaktik
FremmedsprogsdidaktikSusanne Karen Jacobsen
249,95 DKK
Bog
(0)
Fremmedsprogsdidaktik
Skrivelyst i fagene
Skrivelyst i fageneSusanne Karen Jacobsen
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Skrivelyst i fagene
Let's get started!
Let's get started!Susanne Karen Jacobsen
209,95 DKK
Paperback
(1)
Let's get started!
Tidlig sprogstart i skolen
Tidlig sprogstart i skolenSusanne Karen Jacobsen
239,95 DKK
Paperback
(1)
Tidlig sprogstart i skolen

Mere om Susanne Karen Jacobsen

Der findes forskellige bøger skrevet af Susanne Karen Jacobsen til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Jacobsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fremmedsprogsdidaktik" i serien "Lærerbiblioteket" udgivet af Gyldendal - "Let's get started" udgivet af Samfundslitteratur¤Professionshøjskolen UCC - "Literacy og læringsmål " i serien "Literacy og læring i fokus" udgivet af Dafolo - "Tidlig sprogstart i skolen" udgivet af Samfundslitteratur¤i samarbejde med Professionshøjskolen UCC - "Skrivelyst i fagene" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Susanne Karen Jacobsens bøger

Du kan købe fem bøger af Susanne Karen Jacobsen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Jacobsens bøger kommer i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Jacobsen opdelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Susanne Karen Jacobsens "Fremmedsprogsdidaktik"

Det er muligt at købe Susanne Karen Jacobsens "Fremmedsprogsdidaktik" som bog. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Susanne Karen Jacobsen. Bogen er med i serien "Lærerbiblioteket". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Let's get started" af Susanne Karen Jacobsen

"Let's get started" kan købes online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Samfundslitteratur¤Professionshøjskolen UCC, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Karen Jacobsen