Bog & idéSusanne P. Lorenzen

Bøger skrevet af Susanne P. Lorenzen

Læs mere om Susanne P. Lorenzen
1 produkter
1 produkter
Ozzy er Ny i Musikken 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ozzy er Ny i Musikken 2Susanne P. Lorenzen
182,56 DKK
Indbundet
(0)
Ozzy er Ny i Musikken 2

Mere om Susanne P. Lorenzen

Der er forskellige bøger skrevet af Susanne P. Lorenzen tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Lorenzens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ozzy er Ny i Musikken 2" udgivet af Dansk Sang - "Karl og Mobbepolitiet" udgivet af FarKo Productions - "Den fede kat Otto" udgivet af FarKo Productions

Bøger skrevet af Susanne P. Lorenzen

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Susanne P. Lorenzen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Lorenzens bøger fås i flere formater. Bøgerne af Lorenzen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Susanne P. Lorenzens "Ozzy er Ny i Musikken 2"

Hos Bog & idé er "Ozzy er Ny i Musikken 2" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Dansk Sang, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Susanne P. Lorenzen "Karl og Mobbepolitiet"

"Karl og Mobbepolitiet" kan købes som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er FarKo Productions, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne P. Lorenzen