Bog & idéSusanne Stamming

Bøger skrevet af Susanne Stamming

Læs mere om Susanne Stamming
2 produkter
2 produkter
Morden som skakat Sverige
Morden som skakat SverigeSusanne Stamming
29,95 DKK
EBOG
(0)
Morden som skakat Sverige
Morden som skakat Sverige
Morden som skakat SverigeSusanne Stamming
29,95 DKK
Lydbog
(0)
Morden som skakat Sverige

Mere om Susanne Stamming

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Susanne Stamming. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Stammings seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig swe.
- "Morden som skakat Sverige" i serien "Allers Brott" udgivet af SAGA Egmont - "Morden som skakat Sverige" i serien "Allers Brott" udgivet af SAGA Egmont - "Helén-mordet" udgivet af SAGA Egmont - "Helén-mordet" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Susanne Stammings bøger

Susanne Stamming har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Stammings bøger fås i samtlige formater. Stammings bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Morden som skakat Sverige" af Susanne Stamming

Det er muligt at købe Susanne Stammings "Morden som skakat Sverige" som ebog. Med "Morden som skakat Sverige" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Allers Brott". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på swe.

Susanne Stamming "Morden som skakat Sverige"

"Morden som skakat Sverige" er til salg som lydbog. Når du køber "Morden som skakat Sverige" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er en del af Stammings serie "Allers Brott". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på swe.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Stamming